(0254)3560096

HÌNH THÀNH THÓI QUEN NGĂN NẮP CHO TRẺ MẦM NON

Sau khi chơi xong các món đồ chơi mà mình yêu thích, các bé sẽ biết cách giúp mẹ xếp dọn các món đồ chơi lại một cách ngăn nắp mà không cần ai hỗ trợ.
Bậc Mầm non tại VAschools, ngoài được chơi các món đồ chơi thú vị thì các bé còn được cô giáo hướng dẫn các kỹ năng về sắp xếp đồ chơi khi chơi xong sao cho gọn gàng bằng việc biến các công việc tưởng chừng như khó khăn này (đặc biệt là các bé năng động) thành một trò chơi thú vị “Sắp xếp đồ chơi”.

Trò chơi này sẽ giúp các bé hình thành thói quen ngăn nắp, gọn gàng ngay từ nhỏ, đây cũng là một phẩm chất tốt mà không phải ai cũng có.

DEVELOPING A HABIT OF TIDINESS FOR KINDERGARTEN STUDENTS

After finishing playing their favorite toys, children will learn how to clean and organize the toys neatly without any help from mom or adults.

In kindergarten programs at VAschools, beside playing interesting toys, children are also taught to organize the toys neatly after playing, which is done by turning this difficult work (especially with the active children) to a very interesting game called “Tidying Toys”.

This game will help children form a habit of tidiness at the early age. This is also a good quality that not everyone has.